Visit Page
Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να μεταβείτε στο περιεχόμενο

Μήνας: Ιούλιος 2016

Ο Πιο Σημαντικός Αριθμός

Πόσες φορές συζητάτε με τους φίλους σας τα προβλήματα του πορτοφολιού σας; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το θέμα αυτό έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο επειδή η κρίση και τα μνημόνια έχουν φέρει μεγάλες ανατροπές στα οικονομικά όλων μας, αλλά και εξαιτίας της αγαπημένης συνήθειας του Έλληνα να γκρινιάζει και να παραπονιέται για ότι τον απασχολεί.

Εάν όμως κάνετε συχνά τέτοιες συζητήσεις, μπορεί να προσέξετε μία μικρή αλλά σημαντική διαφορά στις απόψεις των φίλων σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Πώς να Επιβιώσετε από την Εφορία

Ο Ιούνιος είναι για τους περισσότερους από εμάς ο μήνας που αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τις διακοπές μας. Φυσικό είναι, όσο αρχίζουν να σφίγγουν οι ζέστες, να σκεφτόμαστε πως θα δροσιστούμε σε μία παραλία ή στην εξοχή, με την οικογένεια ή την παρέα μας. Και είδαμε ήδη στο προηγούμενο άρθρο μας πως μπορούμε με λίγη σωστή προετοιμασία και έξυπνο ψάξιμο, να οργανώσουμε τις διακοπές που θέλουμε χωρίς να ζορίσουμε υπερβολικά το πορτοφόλι μας.

Τα τελευταία χρόνια όμως, με το καλοκαίρι αρχίζει να μας σφίγγει και κάτι άλλο εκτός από την ζέστη. Και αυτό το άλλο είναι πολύ πιο δυσάρεστο για όλους μας από την ζέστη, αλλά και το ίδιο αναπόφευκτο.

1 Σχόλιο